Gebouwen

Een gebouw is een groep van objecten met dezelfde eigenaar. Een object kan, maar hoeft niet, gekoppeld te worden aan een gebouw.

De voornaamste reden om objecten, die onderdeel zijn van een groter geheel, te koppelen aan een gebouw is voor:

• Bestanden - bijvoorbeeld WOZ aanslagen, handleidingen op gebouw niveau.
  • Onderhoud - voor algemene onderhoudsmomenten op gebouwniveau, zoals CV en brandblusser controles/onderhoud
  • Incidenten - aanmelden van een incident op gebouw niveau

Toevoegen Gebouw

Het toevoegen van een gebouw is vergelijkbaar met het toevoegen van een object:

• Kies op de knop + Toevoegen binnen Objecten (rechts bovenin)
  • Kies bij de eerste vraag voor toevoegen van Gebouw
  • Volg de instructies op het scherm

Nadat het gebouw is toegevoegd dient een eigenaar gekoppeld te worden aan het gebouw. Alleen objecten met dezelfde eigenaar kunnen gekoppeld worden aan een gebouw.