DNS Instellingen

Per e-mail zijn de specifieke DNS instellingen verstuurd. Neem voor meer informatie contact op met support@rently.nl.

DNS staat voor Domain Name System en zorgt er o.a. voor dat wanneer je een domeinnaam intypt, de juiste bestemming (IP adres van server) wordt opgezocht.

Voor de juiste werking van Beheer.app is het noodzakelijk een aantal wijzigingen te maken in de DNS instellingen van de domeinnaam van je organisatie. Per e-mail zijn instructies verstuurd met deze instellingen:

• Incidenten / Portaal - CNAME record: voor o.a. de mogelijkheid dat huurders via https://portal.[domeinnaam] een incident aan kun melden
  • E-mail instellingen - CNAME en TXT record: Voor het kunnen versturen van e-mails vanuit de eigen domeinnaam is het nodig deze records toe te voegen. Zodoende wordt de kans dat een e-mail in spam terecht aanmerkelijk verkleind.