1. Overzicht
  2. Bankkoppeling
  3. Handmatig inlezen banktransacties

Handmatig inlezen banktransacties

Het is mogelijk om handmatig banktransacties te importeren in Beheer.app, in plaats van via de automatische bankkoppeling.

Hiervoor dien je in je internetbankieren account een export te maken van de banktransacties. Op dit moment worden de volgende banken en formaten ondersteund:

• ABN Amro - CAMT.053 bestand (.xml of .zip)
  • Handelsbanken - CAMT.053 bestand (.xml)
  • ING - CAMT.053 bestand (.xml)
  • Rabobank - CSV bestand (.csv)
  • Van Lanschot - CAMT.053 bestand (.xml)

Op verzoek kunnen extra banken toegevoegd worden die CAMT.053 ondersteunen. MT940 bestanden worden niet ondersteund.

Importeren

Voor het exporteren van bankmutaties in internetbankieren kun je contact opnemen met je bank, of zoeken via Google.

Het importeren van een handmatige export uit internetbankieren in Beheer.app gaat als volgt:

• Ga naar Financieel
  • Klik bij Acties & overig op Bankmutaties uploaden
  • Volg de instructies

Na het importeren, zijn de bankmutaties beschikbaar binnen Financieel, bij Bankmutaties. Mogelijk moet je naar beneden scrollen om de geüploade mutaties in te kunnen zien.