Aan de slag

De onderdelen incidenten en onboarding werken pas als de DNS instellingen ingesteld zijn.

Bij een nieuw account van Beheer.app, zijn de volgende eenmalige instellingen van belang:

• Logo e-mailen - E-mail logo naar support@rently.nl. Stuur bij voorkeur een PNG bestand met transparante achtergrond in een goede resolutie (minimaal 500px breed). Het is ook mogelijk om een vector-gebaseerd formaat te sturen, zoals SVG of EPS bestand.
  • Inningsrekening(en) toevoegen - Via Menu > Instellingen > Tab: financieel, kunnen onder het kopje “Bankrekening - voor ontvangen van huur” bankrekening(en) toegevoegd worden. Het is ook mogelijk om direct via Ponto een rekening toe te voegen, zie Bankkoppeling instellen.
  • Domeinnaam DNS aanpassingen - Uitleg DNS instellingen. Eenmalige instellingen voor de domeinnaam, zodat het portaal (o.a. voor incidenten en onboarding) en eventueel Mijn Portaal onder de eigen (sub)domein aangeboden kan worden. Daarnaast kunnen met deze instellingen e-mails ook vanuit het eigen e-mail adres verstuurd worden.
  • Privacyverklaring - Privacyverklaring instellen. Voor het portaal (o.a. voor incidenten en onboarding). Wij hebben een voorbeeld van privacyverklaring beschikbaar in het Nederlands en Engels.
  • Automatische bankkoppeling - Bankkoppeling instellen. Voor het automatisch inlezen van bankmutaties dient er een koppeling gemaakt te worden.
  • Instellingen in Beheer.app aanpassen - Beheer.app: Menu > Instellingen. In Beheer.app kunnen via Instellingen diverse instellingen naar wens aangepast worden. Deze instellingen kunnen later weer aangepast worden.

Gegevens toevoegen

Het inrichten van Beheer.app begint met het toevoegen van Objecten (verhuurbare eenheden). Aan een object wordt een eigenaar van het object gekoppeld en een huurder. Met het toevoegen van een huurder kunnen de contractgegevens, zoals ingangsdatum en huurprijs ingevoerd worden. Als het contract eindigt en er wordt een nieuw contract afgesloten, dan worden de gegevens van dit nieuwe contract bij een bestaand object toegevoegd.

Hulp nodig?

Klik binnen Beheer.app op de Menu knop (rechts bovenin) > Info & Contact. Of stuur een e-mail naar support@rently.nl.