1. Overzicht
  2. Bankkoppeling
  3. Bankrekening herautoriseren

Bankrekening herautoriseren

Minimaal één keer per 180 dagen dient een bankrekening in Ponto ge(her)autoriseerd te worden. Dit is een wettelijk vereiste en geldt voor alle bedrijven zoals Ponto die een zogenaamde PSD2 vergunning hebben.

Voer de volgende stappen uit om de bankkoppeling opnieuw te bevestigen:

• Ga naar https://dashboard.myponto.com
  • Login met de gebruikersnaam en wachtwoord van Ponto
  • Bevestig de login (d.m.v. SMS of andere methode)
  • Klik links op "Bankrekeningen"
  • Klik op de verlopen bankrekening
  • Kies voor "Herautoriseer" en volg de stappen in de internetbankieren omgeving

• Let er op dat je in de internetbankieren omgeving alleen de rekening(en) selecteert die relevant zijn voor de koppeling met Beheer.app.

De koppeling is nu weer voor 180 dagen geldig.